Gruppbokning/Hyra Lokal

FÖRETAGSEVENT

Vill ditt företag samla personal, kunder eller leverantörer i  en lokal i fantastisk miljö så boka in er hos oss.
Lokalen rymmer upp till 90 personer men passar lika bra för ett möte för 15 p eller fler.

Möte, lunch, middag, kick off, avslutning eller fest.
Vi anpassar oss och skräddarsyr efter era önskemål.
Lokalen är utrustad med projektor och duk.

Lokalen går att hyra från oktober – april.

Kontakta oss på på info@lackogk.se så hjälper vi dig
GRUPPBOKNING

Vill ni kombinera golf med t.ex frukost och lunch eller middag så tveka inte att höra av er till oss så syr vi ihop ett upplägg som passar just er grupp bäst.

Självklart kan man boka in sig som grupp hos oss även om man inte planerar att golfa.

Kontakta oss på på info@lackogk.se så hjälper vi dig
HYRA LOKAL

Lokalen är perfekt att använda till festligheter eller företagsevent.

Vid sittning på nedre delen i lokalen så finns plats för ca 70 personer.
Vid sittning på nedre och övre delen så finns plats för 90 personer.

Lokalen kan enbart bokas under säsongen oktober-april när vi ej har golfsäsong.
Resten av året behöver kunna erbjuda en öppen restaurang för våra medlemmar och gäster.

Golfklubben driver restaurangen i eget regi sedan 2020 och har fulla rättigheter att servera alkohol.
Alkoholtillstånd i lokalen innebär att all mat och dryck måste köpas in via oss.

För offert kontakta info@lackogk.se