BANSTATUS

BANAN ÄR ÖPPEN

Det har kommit mycket regn natten till 30/7 och banan är därför mycket blöt. Det ligger en hel del pölar på banan. Vi kommer att ha öppet men vill att ni är medvetna om detta innan ni kommer. Greenerna ser ok ut.

Därför kommer vi idag att ha reducerad greenfee på 200 kr.

Med vänlig hälsning, Banpersonalen

 

 

Banchefen informerar

Det händer otroligt mycket på klubben vilket gör det rätt så lätt att åka till jobbet på morgnarna.
Vi är nöjda med den produkt vi levererar i dagsläget. Greenerna dressades med en tunn tunn giva sand idag tisdag. Bevattningen går för fullt varje natt med start från 22.00 och slutar runt 06.00, det behövs verkligen för tillfället då det börjar bli riktigt torrt.
En sak jag skulle vilja be er alla som jag gärna ser att ni sprider vidare:
Vi ser gärna att ni plockar ur flaggan när ni närmar er hålet. Det som i dagsläget händer är att hålkanterna bara håller sig fina i en halvdag pga att man plockar upp bollen ur hålet med flaggan i. Hur försiktig man än försöker att vara så finns det inte tillräckligt med utrymme för att plocka upp en boll med flaggan i utan att man naggar lite på hålkanten. Med distansen i så bytte vi hål varannan dag ungefär och i dagsläget så skulle vi behöva byta på morgonen samt runt lunch för att leverera den kvalite vi önskar och det har vi tyvärr inte personal till.
Ha det gott!
Banpersonalen

Greenkeeper