Banchefen informerar

Banchefen informerar

Hej!

Nu har det kommit lite nederbörd samt att det är en okej temperatur. Inte optimal för att gräs ska etableras på bästa sätt men det händer lite saker i alla fall.

När det gäller greenerna så är det ju självklart inte okej att dom ser ut som dom gör. Många tycker nog att vi skulle ha kommit längre än vad vi har gjort och jag håller med till 100 %. Här har vi misslyckats, men är man envis så är man. Jag har hållit i min tro kring att sköta dom på mitt egna vis lite för länge men har ju till slut sett att det händer för lite saker i återetableringen i skadorna.

Vi har den senaste veckan ändrat på en del saker, bland annat att vi har lagt på betydligt mycket mer gödsel kontra vad vi tidigare gjort. Normalt brukar vi prata om midsommar, men i o m att vi har väntat in i det sista med ändringen av gödslingen så kommer det ta lite längre tid innan dom är tillbaka i det skick vi vill. Men jag lovar att alla krigar så hårt det bara går för att göra er golfare så nöjda och glada det bara går.

Kommer lufta och dressa greenerna igen på måndag/tisdag samt lägga en till giva med granulerat gödsel på tisdag.

I övrigt så är vi i fas och tack för alla ryggdunkningar och peppande ord trots att ni egentligen bara vill berätta hur vi borde göra..;)

Svinga lugnt! //Pär med personal

Knockout Webbyr� logotyp
Webbsida av Knockout Webbyrå