Golfpaket 2020

Våra populära golfpaket finns i olika prisnivåer och samtliga golfpaket ingår en 18-håls greenfee. För mer information ring oss på tfn 010 - 495 84 00 eller sänd e-post till info@lackogk.se.

Klicka här för att få en översiktlig karta över boende i trakten

Victoriahuset GOLFPAKETET

naturum

Victoriahuset är beläget på Kållandsö ca 350 m från Läckö Slott. På övervåningen i finns 15 hotellrum med egen dusch/WC. Rummen är tysta och rogivande, alla med naturlig inredning, sköna sängar och vackra utsikter över skog, slott eller Vänerskärgården.

- En övernattning i dubbelrum inkl ekologisk frukostbuffé , parkeringsbiljett Läckö Slott och en greenfee
Pris: 1140 kr/person (1540 kr i enkelrum)

- Två övernattningar i dubbelrum inkl ekologisk frukostbuffé, parkeringsbiljett och en greenfee
Pris: 1960 kr/person (2760 kr i enkelrum)

Boka här
För mer information ring 0510 - 48 46 60 eller besök www.lackoslott.se

Best Western Plus Edward Hotel

edward hotel

Centralt beläget fyrstjärnigt hotell med omtanke och behaglig hemkänsla. I Gamla staden i Lidköpings centrum hittar du oss. Charmigt med trevlig atmosfär för affärsresenären, familjen, golfaren eller turisten. Restaurang, vinbar och gym. Ambitionnen är att skapa en behaglig "hemkänsla".

- 1 övernattning i dubbelrum inkl frukostbuffé
- Middag på Feeling Restaurant & Wine bar, på hotellet (exkl dryck)
   Restaurangen stängd måndagar
- Greenfee

Pris/person: 1100 kr (enkelrumstillägg 300 kr)

Boka här
För mer information ring 0510 - 790 000 eller besök www.edwardhotel.se

Stadshotellet i Lidköping

Stadshotellet v354

Beläget i centrala Lidköping, en trevlig småstad vid den natursköna Vänern med fri parkering i direkt anslutning till hotellet. Vi har 67 rum med charmig atmosfär. Middagen serveras i vår mysiga restaurang, på sommaren finns även en stor uteservering. Bastu finns att tillgå. Varmt välkomna till oss

-3 rätters middag i vår resturang
-Övernattning med del i dubbelrum
-En flaska mousserande vin på rummet vid ankomst
-Frukostbuffé
-Greenfee på Läckö Golfklubb

Golfpaket 1195 kr per person
Svit tillägg 500 kr p.p
Enkelrumstillägg 200 kr
Golfpaket utan middag: 895 kr per person i dubbelrum

Gamla Stadens Torg 1531 02 Lidköping
info@lidkopingstadshotell.se

Hotel Rådhuset

Hotell Rådhuset

”Hotell Rådhuset är Lidköpings mest centrala hotell, beläget precis vid stadens vackra torg. Vi är ett modernt och hemtrevligt familjeägt hotell med en varm och personlig atmosfär. Vi är ett medelstort hotell med 33 rum som är komfortabla och smakfullt inredda. I vår stillsamma och mysiga lobby kan du njuta av en kopp kaffe/te, kaka/fikabröd, och våra uppskattade bredda smörgåsar som vi alltid bjuder på. Hos oss vill vi att ni känner er som hemma.”

För mer information ring 0510 – 22236, maila info@hotellradhuset.se eller besök www.hotellradhuset.se

Priser:

-3 rätters middag i vår restaurang (stadshotellet)
-Övernattning med del i dubbelrum
-Frukostbuffé
-Greenfee på Läckö Golfklubb
Golfpaket utan middag: 795:- kr per person i dubbelrum
Golfpaket med middag: 1095:- kr per person i dubbelrum
Enkelrumstillägg: 200:-

Läckö Strand B&B och Vandrarhem

lackostrand

Med sjön för ögonen och naturen i ryggen njuter du av naturnära boende. Du bor på Bed & Breakfast eller på vandrarhemmet och varje morgon serveras en ekologisk frukostbuffé. Du kan även ta med din husvagn eller husbil och bo på campingen. Anläggningeen ligger på Kållandsö bara några kilometer från Läckö slott.

Vandrarhem inkl. greenfee
Pris lågsäsong:                    Från 665:-/person
Pris högsäsong:                   Från 715:-/person

Bed & Breakfast inkl. greenfee