Oversikt

STOR NYHET!

LÄCKÖ GK fortsätter att utvecklas och vi tar ytterligare ett steg mot vår vision och målbild.
Vi vill framåt och vi vill kunna ge våra medlemmar en ännu bättre och mer omfattande produkt.
Så nu växer vi och ger våra medlemmar en lite för tidig julklapp genom att presentera en stor nyhet.
LÄCKÖ GK TAR ÖVER FILSBÄCKS PAY & PLAY
Vi har sedan en tid tillbaka haft en vision om att bygga en korthålsbana ute på Läckö Golfklubb men det är ett mycket omfattande och kostsamt projekt och klubben är inte redo för detta än.
Christian Poucette på Filsbäcks Pay & Play kontaktade klubben och undrade om vi var intresserade av att ta hand om driften av deras anläggning. Detta föll ju då såklart väl in för oss och med vår vision utan att behöva riskera något.
Vid gårdagens årsmöte godkändes förslaget att abonnera anläggningen och från årsskiftet så har vi även Läckö Pay & Play under vårt paraply.
Anläggningen har en korthålsbana över 12 hål, en drivingrange och träningsgreen.
Detta ger våra medlemmar möjlighet till spel nästan året runt, möjlighet till träning närmare stan, en bra plats för att rekrytera nya medlemmar och en kanon anläggning för den som är nybörjare, barn och ungdom eller för att dig som har ont om tid.
Vi ser också fördelar med att kunna erbjuda företagsevent och föreningsaktiviteter där. Vi kommer nämligen även att erbjuda fotbollsgolf som kommer att anläggas på banan.
Personal & styrelse på Läckö GK ser fram emot att påbörja planeringen och arbetet med detta projekt och vi kommer med mer information löpande.
Knockout Webbyr� logotyp
Webbsida av Knockout Webbyrå