Personal sokes

Säsongspersonal sökes

Läckö GK växer och vi behöver utöka vårt team.

Läckö Golfklubb i Lidköping har en av Sveriges mest omtyckta banor. Vår klubb består av drygt 1050 medlemmar och varje år spelas det ca 25 000 rundor hos oss. Läckö GK består sedan årskiftet av 2 anläggningar, en på vackra Kållandsö som innehar en 18 håls bana och en lite centralare i Filsbäck som består av en 12 håls pay & play bana.

För att vi ska kunna bedriva vår verksamhet på en hög nivå i samband med att vi växer så behöver vi förstärka med ytterligare en lagspelare. Du jobbar tätt intill klubbchef och kansliansvarig på klubben.

DITT UPPDRAG

– Ansvara för renhållningen av våra lokaler
– Bemanna Kansli & Shop
– Underhåll klubbhusområde
– Underhåll & renhållning Läckö Pay & Play

VEM ÄR DU?

Vi söker en framåt och positiv person som gillar att hugga i där det behövs. Du ska kunna jobba strukturerat och vara självgående i din roll hos oss. Du ska gilla ordning och reda så att vi kan erbjuda en välskött anläggning och du ska visa god energi i mötet med våra kunder.

För att du ska passa in på denna tjänst så bör du ha följande kvalifikationer:
– Gilla att städa och hålla rent och snyggt
– Vara en social person med hög servicenivå
– Vara ordningsam och strukturerad
– God datavana
– Pratar flytande svenska och kunna kommunicera på engelska

Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig maj-september och är på 75%.
Arbetstiderna kommer att vara till största del vardagar men helgarbete kommer att förekomma.
Lön efter överenskommelse.

Ansökan och frågor skickas till Klubbchef Elin Öberg på elin@lackogk.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Knockout Webbyr logotyp
Webbsida av Knockout Webbyrå