Nu öppnar vi banan igen

Hej!

 

Här kommer en liten text från den sjukskrivne banchefen som är tillbaka i tjänst på måndag. Jag mår fint och allting har gått bra. Kommer bli en mjukstart för min del som sen kommer stegras succesivt.

 

Som ni vet så tänker vi öppna banan imorgon lördag. Jag har idag varit ute och spelat banan. Den är fortsatt mycket blöt på vissa partier. Under helgen och sen fram till tisdag så kommer hål 4 och hål 16 att spelas som par 3 hål istället för par 5. Fairwayen är skadad av allt vatten som har stått där i ca 2 veckor, så dom kommer behöva ha lite extra kärlek och torka innan dom är spelbara. Vi har satt ut lite rep som avgränsningar och målat lite pilar i gräset, följ gärna dom.

 

Kommer banan att vara i toppskick?

 

Absolut inte, greenerna och tees är precis som vanligt i gott skick, men övriga ytor kommer vara lite skrotigare. Hela banan är klippt, men det ligger mycket gräsklipp på både fairway och i ruffen eftersom det har gått alldeles för lång tid mellan klippningarna pga allt stående vatten. Även hälften av bunkrarna är ur spel, vilket vi hoppas kunna åtgärda kommande vecka.

 

Kommer man ha torra strumpor när rundan är slut?

 

ABSOLUT inte, så inget gnäll vill vi höra efteråt att det va blött eller svårspelat. Vi öppnar banan för vi vill ge er medlemmar och gäster chansen att spela golf på hemmabanan igen.

 

Tänk på att vara extra försiktiga, laga alla nedslagsmärken, lägg tillbaka all torv och gå gärna omvägar om ni ser att ytorna är lite blöta eller skadade.

Just nu råder även golfbilsförbud.

Vi ses på banan!

 

//Pär

Knockout Webbyr logotyp
Webbsida av Knockout Webbyrå