Banan stängd t.o.m tisdag 5/10

Tyvärr är vi tvungna att hålla banan stängd över helgen samt även några dagar i nästa vecka. Om dagens 10 dygnsprognos stämmer så kan vi nog ge klartecken för spela på onsdag i nästa vecka.

Detta är naturligtvis inte bra för våran ekonomi, vi förlorar ganska stora pengar varje dag vi tvingas hålla banan stängd och detta är något vi jobbar stenhårt med i dagsläget. Vi har kommit ganska långt med arbetet att vi själva ska kunna styra vattennivåerna i våra vattenhinder vilket är helt avgörande för att vi i framtiden ska kunna ha en torr bana även på hösten. Detta är ett jobb vi hoppas kunna utföra nu i höst/vinter.

Kanalen svämmade över i början av veckan men dom senaste 3-4 dagarna så har inte det varit problemet, utan det stora problemet har varit dom 5-8 mm vi fått varje dag fr o m i tisdags har gjort hela banan väldigt blöt.

Vi tog beslutet i dag att en fullbokad helg kommer göra att banan slits otroligt mycket samt att det nu är höst vilket gör det mycket svårare att laga eventuella skador.

Nu håller vi tummarna att oktober blir en torr månad så att vi får en bra avslutning på denna säsongen.

//Pär

Knockout Webbyr logotyp
Webbsida av Knockout Webbyrå