Grönt kort 2020

GRÖNT KORT 2020

15 april släpper Svenska Golfförbundet en ny plattform för Grönt Kort.
Det kommer då att finnas en digital introduktion i Min Golf. Där kan ni även göra teoriprov.

Det är inget krav att ni måste gjort teorin innan ni gör den praktiska delen.

Den praktiska delen är omgjord inför denna säsong, för att mer passa den nya Grönt Kort-utbildningen.
Man deltar vid 1 tillfälle på 3 timmar då tränaren Helena Heberg går igenom de olika slagen mm.
Sedan kan ni ge er ut på banan tillsammans med en markör (dvs en som spelar golf och är medlem i någon klubb).

Ett spelprov ska göras, där spelaren tillsammans med en markör går över 9 hål på HCP 54, och registrerar detta i Min Golf. Du ska få 18 p eller mer.  Resultatet ska sedan godkännas av oss på kansliet.

Praktisk introduktion för Grönt Kort
SÖNDAG 23/8 14.00 - 17.00

Vid stort intresse bokar vi in fler.

Anmäl intresse till kansliet på info@lackogk.se

Pris senior från 18 år: 1950:-
Pris junior: 1500:-

I priset ingår praktik, valfria antal fadderrundor, två medlemsträningar och medlemskap där fritt spel på Läckö GK 2020 ingår.

Fadderrundor 2020