Boende

Uppställningsplats husbil och husvagn

Läckö Golfklubb erbjuder platser för uppställning av husvagn och husbil med tillgång till eluttag för 150 kr/dygn i direkt anslutning till banan om man spelar golf, annars kostar det 300 kr/dygn.

För bokning och mer information om uppställningsplatser på Läckö Golfklubb

Klicka här för att få en översiktlig karta över boende i trakten

Läckö Strand B&B och Vandrarhem

lackostrand

Med sjön för ögonen och naturen i ryggen njuter du av naturnära boende. Du bor på Bed & Breakfast eller på vandrarhemmet och varje morgon serveras en ekologisk frukostbuffé. Du kan även ta med din husvagn eller husbil och bo på campingen. Anläggningeen ligger på Kållandsö bara några kilometer från Läckö slott.

PAKETPRIS!

Läckö Strand Paketprs
Lågsesong
Paketpris
Högsäsong
Vandrarhem
inklusive Greenfee
 från 665 kr/person från 715 kr/person
Bed and Breakfast
inklisive Greenfee
 från 820 kr/person  från 287 kr/person

För bokning och mer information om Läckö Strand B&B och Vandrarhem eller 0510 100 47

Enkla campingstugor på  Hagavallen Kållandsö

2 bädd i dubbelsäng      550 kr

4 bädd våningssängar    550 kr    Ring 0705 592 084 eller mer info; www.kgif.nu/campingstugor

För att se var stugorna finns kan du öppna denna karta

Camping

Kronocamping - Lidköping

krono

Kronocamping ligger belägen vid Vänerns vackra strand. Här finner du allt du kan önska av en camping, något som de fem stjärnorna intygar. Campingen har ett unikt läge vid Vänerns strand där du kan bada och sola samt att det är gångavstånd till Lidköpings fina centrum. I centrum är det en populär torgmarknad varje onsdag och lördag, fina butiker och stormarknader.

För bokning och mer information om Kronocamping Lidköping