Boende

Uppställningsplats husbil och husvagn

Läckö Golfklubb erbjuder platser för uppställning av husvagn och husbil med tillgång till eluttag för 150 kr/dygn i direkt anslutning till banan.

För bokning och mer information om uppställningsplatser på Läckö Golfklubb

Klicka här för att få en översiktlig karta över boende i trakten

Läckö Strand B&B och Vandrarhem

lackostrand

Med sjön för ögonen och naturen i ryggen njuter du av naturnära boende. Du bor på Bed & Breakfast eller på vandrarhemmet och varje morgon serveras en ekologisk frukostbuffé. Du kan även ta med din husvagn eller husbil och bo på campingen. Anläggningeen ligger på Kållandsö bara några kilometer från Läckö slott.

För bokning och mer information om Läckö Strand B&B och Vandrarhem

Stugor

Stuga vid banan

500 m från Läckö Golfklubbs första tee och klubbhus ligger en nyrenoverad stuga med 2 sovrum, dusch, wc, kök och vardagsrum med öppen spis samt terrass under tak.

För bokning och mer information om Stugan vid banan

Stugor på Kållandsö

Ett antal stugor finns till uthyrning på ön. Kontakta kansliet tfn 010 - 495 84 00 för mer information.

För att se var stugorna finns kan du öppna denna karta

Camping

Kronocamping - Lidköping

krono

Kronocamping ligger belägen vid Vänerns vackra strand. Här finner du allt du kan önska av en camping, något som de fem stjärnorna intygar. Campingen har ett unikt läge vid Vänerns strand där du kan bada och sola samt att det är gångavstånd till Lidköpings fina centrum. I centrum är det en populär torgmarknad varje onsdag och lördag, fina butiker och stormarknader.

För bokning och mer information om Kronocamping Lidköping