Företagsgolf

foretagsgolf
FÖRETAGSGOLF!

Vill du utman dina medarbetare i golf?

Då har vi på Läckö Golfklubb tagit fram en perfekt Paketlösning för dig och ditt företag i samarbete med vår restaurang, Gästgiveri Traneberg.

• Buss i Lidköping – Läckö Golfklubb tur o retur för max 30 pers ( 2000:- + moms) ingår. Går att välja bort om man vill.
  • Kaffe o fralla i restaurangen
  • Golfa på vår fantastiska bana 18 hål med kiosk efter 9 hål

(För anställda som ej spelar golf har vi en vacker vandringled som är ca: 7 km )

• Mat i vår unika restaurang med fullständiga rättigheter
  • Hemfärd till Lidköping

ELLER om ni önskar stanna, ta en bit mat och titta på fotbolls-VM på vår storbildstv i restaurangen, så blir hemfärden efter matchen.

Pris ex  inkl.  moms för sponsorföretag minst 12 pers.

12 pers          månd-fred   8 740:-         lörd-sönd     9 220:-

20 pers          månd-fred 12 900:-         lörd-sönd   13 700:-

30 pers          månd-fred 18 100:-         lörd-sönd   19 300:-

För varje vandrare dras 340:- bort.

Att tänka på:

Nyheten från Skatteverket att Golfspel är godkänt friskvårdsbidrag för anställda!

Många företag utnyttjar möjligheten att ordna en golfdag för kunder och anställda!

Kundträffar exempelvis i samband med golf är väldigt populärt för att utveckla kundvården!

Många företag använder också golfen som en del i sin personalvård!

Vi ska göra allt för att kunna sy ihop så att Er företagsgolf blir ett bra minne för kunderna och att ni som företag får mycket för ett bra pris!

OBS!

Ni behöver inte vara samarbetspartner hos Läckö Golfklubb för att få förlägga er företagsgolf hos oss.

Regler för företagsgolf:

Deltagarna ska minst ha grönt kort för spel på banan & vara medlem i någon golfklubb.

Anmälan sker till kansliet på Läckö Golf telefon: 010-4958400 hemsida:     www.lackogk.se

Frågor kan även besvaras av restaurangen telefon: 0510-10175 hemsida:  www.gastgiveritraneberg.se

Boka snarast då banan snabbt bokas på! Vi ser fram emot en härlig Golfsäsong 2018!

VÄLKOMNA!

Konferens

På Läckö GK samarbetar vi med Läckö Slott , Victoria huset och här finns lugnet och miljön för en lyckad konferens. De kan ta emot upp till 70 personer vid ett och samma tillfälle. Lokalen är utrustad med all nödvändig teknik .

I Victoria huset serveras dagens lunch, á la carte och specialkomponerade måltider. Här finns också 15 dubbelrum för de som önskar övernattning.

För mer information kontakta:

Läckö GK tel 010 - 495 84 00, e-post. info@lackogk.se

Victoria huset tel 0510-48 46 60  e-post. info@lackoslott.se