Företagsgolf

foretagsgolfSamla era kunder/leverantörer för en golfupplevelse på Läckö Golfklubb. Vi tar hand om hela upplägget från början till slut så att ni kan fokusera på era kunder.

Framgångsrika företag är duktiga på att vårda relationer. Företagsgolf är ett självklart verktyg i detta arbete. Härlig natur och avkopplande miljö gör golfen unik. Det är i få andra sammanhang du har chansen att samla dina affärsbekanta under så många timmar och ha kul. Sätt upp tydliga mål vad du vill uppnå med dagen och planera noga. Läckö GK hjälper dig gärna att forma dagen så att allt flyter utan onödiga avbrott. Vår personal tar också hand om markservicen under tävlingen och du och dina medarbetare kan ägna er åt kundvård.

Exempel på framgångsrik och minnesvärd företagsgolf:

Dagen börjar med incheckning där man erhåller scorekort, banguide och eventuellt startkit. Deltagare samlas därefter i restaurangen för att gemensamt inta kaffe och fralla och få information om företaget, banan och dagens aktiviteter. På rangen har vi ställt ut pyramider av bollar för den uppvärmning som önskas inför dagens golfspel. Beroende på hur många ni är så är det antingen shotgunstart eller löpande start. Under spelet kör vi runt med vår kioskbil och serverar spelarna. Två extra tävlingar ingår i paketet; längsta drive och närmast hål. Efter avslutat spel är det återsamling i restaurangen för mat och prisutdelning.

Kort sagt på Läckö GK sätter vi inga nedre gränser. Syftet är detsamma: Du ska ge dina kunder ett mervärde genom att träffas ute på Traneberg och Läckö Golfbana.  Vi finns för att skapa förutsättningarna för det. Vi skräddarsyr för dig.

Normalt genomförs företagsgolf med shotgunstart, vilket innebär att alla deltagarna placeras ut på olika hål, startar samtidigt och avslutar samtidigt. Förtäring och prisutdelning kan ske direkt efter avslutat spel. Max antal startande är 72, vilket innebär att fyrbollar startar från alla 18 utslagen. Fler deltagare innebär långsamma ronder och upplevelsen blir sämre. Vanligen spelar man singeltävling, men allt mer populärt är olika former av lagtävlingar med olika kul deltävlingar utefter banan.

För att tillgodose alla så har vi planerat in så att vi under en och samma dag kan ha flera mindre företag som arrangerar sin egen företagstävling. Upplägget blir som vi skissat ovan.

Konferens

På Läckö GK samarbetar vi med Läckö Slott , Victoria huset och här finns lugnet och miljön för en lyckad konferens. De kan ta emot upp till 70 personer vid ett och samma tillfälle. Lokalen är utrustad med all nödvändig teknik .

I Victoria huset serveras dagens lunch, á la carte och specialkomponerade måltider. Här finns också 15 dubbelrum för de som önskar övernattning.

För mer information kontakta:

Läckö GK tel 010 - 495 84 00, e-post. info@lackogk.se

Victoria huset tel 0510-48 46 60  e-post. info@lackoslott.se